Verzeker de belangrijkste risico’s voor Verenigingen van Eigenaren.
Zoek een adviseurDe verzekeringen kunnen op elk moment worden aangepast, uitgebreid of beëindigd.
Verzeker ruiten eenvoudig mee. Er is geen specificatie nodig van het aantal ruiten en het soort glas.
De schade aan een gebouw kan groter zijn dan de herbouwwaarde. Je bent dan voor een te laag bedrag verzekerd. Met onze garantie tegen onderverzekering krijg je de totale schade aan je gebouw toch helemaal vergoed.
Bestaat het gebouw uit meerdere appartementen en hebben deze appartementen meerdere eigenaren? Dan vormen zij samen de Vereniging van Eigenaren (VvE).
Nationale Nederlanden kent de risico’s die spelen bij een vereniging voor eigenaren. Daarom hebben we een VvE oplossing speciaal voor jou. Daarmee bescherm je jouw VvE tegen de meest voorkomende risico’s. Je bepaalt zelf welke verzekeringen je afsluit en of dat aanvullende dekkingen gewenst zijn.
Wil je advies afgestemd op jouw wensen en situatie? Een onafhankelijk adviseur kan je daarbij helpen.
In de voorwaarden lees je wat de verzekering dekt en wat we vergoeden bij schade. Onze vergoedingen zijn soms aan een maximum gebonden.
Verzekert schade aan je opstal. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om schade door storm, brand, water, inbraak of aanrijding.
Beschermt je VvE tegen de financiële gevolgen van schade aan personen en spullen van anderen.
Uitsluitend particuliere bewoning en kantoorrisico’s met een herbouwwaarde tot 25 miljoen in het Zekerheidspakket.
Bij meer dan 50% zakelijke bestemming of een herbouwwaarde boven 25 miljoen bieden we alleen een verzekering in Zekerheid op Maat.
Verzekert de hoofdelijke aansprakelijkheid van bestuurders. Bijvoorbeeld bij een verkeerde beslissing van het bestuur.
Uitsluitend particuliere bewoning en kantoorrisico’s met een herbouwwaarde tot 25 miljoen in het Zekerheidspakket.
Bij meer dan 50% zakelijke bestemming of een herbouwwaarde boven 25 miljoen bieden we geen verzekering in Zekerheid op Maat.
Verzekert de kosten voor juridische hulp. Bijvoorbeeld bij een conflict met een aannemer.
Uitsluitend particuliere bewoning en kantoorrisico’s met een herbouwwaarde tot 25 miljoen in het Zekerheidspakket.
Bij meer dan 50% zakelijke bestemming of een herbouwwaarde boven 25 miljoen bieden we geen verzekering in Zekerheid op Maat.
Vergoedt de kosten van sanering van een bodem- en/of waterverontreiniging die is ontstaan op de verzekerde locatie.
Deze verzekering vergoedt schade door of aan je werkmaterieel van je VvE, zoals een maaimachine.
Brand hoeft niet altijd grote schade aan te richten. Beginnende brandjes kun je vaak zelf blussen. Met de juiste blusmiddelen en kennis kun je voorkomen dat de brand zich verder verspreidt. We zetten de belangrijkste informatie over blusmiddelen voor je op een rij. Wees goed voorbereid. Elke soort brand heeft zijn eigen type blusmiddel nodig. Het is dus belangrijk dat je goed voorbereid bent.
Lees hier de tips.
Steeds meer mensen rijden in een elektrische auto. Dit is goed voor het milieu en vaak een belangrijk onderdeel van duurzaam ondernemen. In parkeergarages worden ook steeds meer elektrische auto’s geparkeerd én opgeladen. Als een elektrische auto vlamvat dan is de brand niet of nauwelijks te blussen. Hierdoor kan veel schade ontstaan. Niet alleen aan de parkeergarage zelf, maar aan het gehele pand. Een veilige inrichting van een parkeergarage en laadpalen is daarom belangrijk.
Lees hier de tips.
In Nederland krijgen we een paar keer per jaar te maken met extreem weer. Hevige windstoten, zware sneeuw- of onweersbuien en hagel kunnen veel schade veroorzaken. De verwachting is dat extreem weer door klimaatveranderingen in de toekomst zal toenemen. Raast er een storm over het land, dan kan er binnen enkele minuten heel veel schade ontstaan aan en rondom de woning of gebouw van de Vereniging van Eigenaren (VvE). De opstalverzekering van Nationale-Nederlanden dekt de kosten die door stormschade zijn veroorzaakt. In sommige gevallen biedt ook de inboedelverzekering van een individuele eigenaar nog een oplossing.
Lees hier de tips.
Milieuvriendelijk energie opwekken via zonnepanelen is een belangrijk onderdeel geworden van verduurzaming binnen de vereniging van eigenaren (VvE). Maar gebreken aan zonnestroominstallaties kunnen ook gevaren met zich meebrengen en brand veroorzaken. Het is dus belangrijk dat je de zonnestroominstallatie juist laat installeren en laat inspecteren.
Lees hier de tips.
Gelegenheid maakt de dief. Dus als u de juiste maatregelen neemt, verkleint u de kans op inbraak.
Lees hier de tips
Jouw adviseur helpt je graag bij het afsluiten van een opstalverzekering VvE. Neem voor advies contact op met je adviseur. Heb je geen verzekeringsadviseur? Dan kun je een adviseur bij jou in de buurt zoeken en een afspraak maken.